İYİ Partili Turhan Çömez: Kimse seçimi ertelemeye kalkmasın

Yayın tarihi: 14 Şubat 2023 Salı 11:41 pm - Güncelleme: 15 Şubat 2023 Çarşamba 12:29 am

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Hatay’daki enkaz bölgesinden açıklamalarda bulundu. Depremzedeler için sahada olduklarını belirten Çömez, seçimlerin ertelenmesiyle ilgili ise, “Kimse bu seçimi ertelemeye kalkmasın” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Gazeteci Gökmen Karadağ’ın sunduğu Açıkça programına, enkaz bölgesi Hatay’dan canlı bağlantı ile konuk oldu.

Programda, bölgedeki son gelişmeleri aktaran Çömez, halen enkaz altında yaşayan depremzedeler olduğunu belirtirken, enkaz kaldırma çalışmaları için erken olduğunu ifade etti.

Çömez seçimin ertelenmesiyle ilgili gündeme gelen tartışmalara ilişkin ise, “Kimse bu seçimi ertelemeye kalkmasın. Bizim de halkımızın da asla tahammülü yok” ifadesini kullandı.

Çömez’in açıklaması şöyle:

“DEVLET BECERİKSİZ BİR EKİBİN ELİNDE İNİM İNİM İNLİYOR”

“Devlet şu anda yönetilemiyor. Devlet bir beceriksiz ekibin elinde maalesef inim inim inliyor. Dolayısıyla biz tabii ki devletin yanında olacağız. Bu enkazı hep beraber kaldıracağız ama hesabını da soracağız. Böylesine kritik bir dönemde, biraz daha iktidara nasıl yapışır kalırız, bunun çabası içindeler.”

“BÜLENT ARINÇ ÜZERİNE VAZİFEYMİŞ GİBİ KONUŞUYOR”

“Bülent Arınç sanki üzerine vazifeymiş gibi, bu ülkenin Kozmik odalarına girip, bu ülkenin bütün önemli planlarının çalınmasına, FETÖ’cüler ve yabancıların eline geçmesine vesile olmuş bir adam, utanmadan kalkıp ‘bu seçimler ertelenmelidir’ diyor. Hayır, bir an önce yapılmalıdır. Bu ülkenin sizden bir an önce kurtulması lazım. Bu ülkenin sizi daha fazla taşımaya ne gücü, ne tahammülü ne de sabrı var.”

İYİ Partili arama kurtarma ekipleri 126 kişiyi kurtardı

“KİMSE SEÇİMİ ERTELEMEYE KALKMASIN”

“Hiç kimse böyle kritik bir süreçte, seçimlerin ertelenmesini gündeme getirmesin. Buna asla onayımız yok. Partimizin sözcüsü açıkladı, genel başkanımızın görüşüdür, asla ve asla, 1 dakika bile size tahammülümüz yok. Kimse bu seçimi ertelemeye kalkmasın. Siz bu seçimin ve sandığın altında kalacaksınız. Biz sizin bir an önce, bu milletin yakasından düşmeniz için, nasıl şimdi gece yarılarına kadar sahadaysak, seçimde de sahada olacağız. Sandığa, sizi yapıştığınız koltuklarla birlikte gömeceğiz. Sakın seçimi erteleme çabası içine girmeyin. Asla tahammülümüz yok.”

İYİ Parti’den depremzedeler için internet sitesi