İYİ Partili iki isim daha AKP’ye katıldı

Yayın tarihi: 21 Ocak 2024 Pazar 6:43 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2024 Pazar 6:43 pm

Eskişehir’de İYİ Parti Han İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek AKP’ye katılan Fevzi Akpınar ile il yöneticisi Hakan Orhan Ak’ın rozetleri, AKP Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan tarafından takıldı.

AKP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede günün erken saatlerinde Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Hatipoğlu, buradaki programının ardından Han ilçesine geldi.

İYİ Parti Han İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Fevzi Akpınar ile il yöneticisi Hakan Orhan Ak İYİ Parti’den istifa ederek, AKP’ye katıldı. Akpınar ile Ak’ın parti rozetlerini AKP İl Başkanı Süleyman Reyhan taktı.

Nebi Hatipoğlu, Han Belediyesi’nin başkan adayının yakın bir tarihte açıklanacağı bilgisini paylaştı.

“NEBİ BEY’E İNANDIĞIM, GÜVENDİĞİM İÇİN…”

İYİ Parti’den istifa edip AKP’ye katılan Fevzi Akpınar, “Benim İYİ Parti’de kimseye kızgınlığım, küskünlüğüm yok. Ben sadece Nebi Bey’e inandığım güvendiğim için, kendisinin Eskişehir’e iyi hizmet vereceğini bildiğim için ve Han ilçesine daha iyi hizmet alabilmek adına AK Parti’yi seçtim, burada daha iyi siyaset olacağına inandım. Şunu da belirtiyorum özellikle başta İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan olmak üzere, Emine Edizgil’e ve tüm ilçe başkanlarına, tüm İYİ Parti üyelerine saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum, başarılar diliyorum. Haklarımı helal ediyorum, onların da helal etmesini istiyorum” dedi.

İYİ Parti’den AKP’ye geçip belediye başkanı adayı olan Hatipoğlu’nun seçim öncesi sözleri yeniden gündem oldu

Kaynak: TELE1