İyi Partili Bahadır Erdem FETÖ’nün Fenerbahçe’ye 3 Temmuz kumpasına da destek vermiş

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 11:26 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 12:32 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın, bağlamından koparılarak oluşturulan oluşturulan montaj videolarıyla tutuklandı. Arkası, önü nedir diye bakmadan montaj videoyu ilk paylaşanlardan ve yorum yapanlardan biri de İyi Partili Bahadır Erdem’di. Hukukçu Bahadır Erdem’in, FETÖ’nün, Fenerbahçeye kurduğu 3 Temmuz şike kumpasına da destek verdiği ortaya çıktı.

Prof.Dr. Bahadır Erdem, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı. Partinin Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı. Hukukçu ama görünen o ki, kumpas davalarında deyim yerindeyse, ‘Yangına hep körükle gidiyor’.

TELE1 operasyonunu başlatan İYİ Partili Bahadır Erdem’in “Apo” paylaşımı

Merdan Yanardağ’ın TELE1’de yayınlanan ‘4 Soru 4 Yanıt’ programındaki ifadeleri montajlanarak bağlamından koparıldı. ‘Öcalan’a övgü’ iftirasıyla servis edildi. Sosyal medyada İYİ Parti’nin üst düzey yöneticilerinin girişimiyle Merdan Yanardağ ve TELE1’e büyük bir operasyon gerçekleştirilirken, Yanardağ hakkında ‘terör örgütü propagandası’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında emniyetteki ifadesinin ardından hakim karşısına çıkan Yanardağ tutuklandı.

LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATAN İYİ PARTİLİLER

İYİ Parti’nin montaj kumpası sonrası Merdan Yanardağ tutuklandı! İşte linç kampanyasını yürütenler

Sosyal medyada başta İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu ve Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır başta olmak üzere çok sayıda milletvekili ve parti yöneticisi Merdan Yanardağ hakkında linç kampanyası yürüttü. Partinin Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanlığını yürüten Bahadır Erdem‘in Profesör Dr. hukukçu kimliğiyle bu linç kampanyasına katılması kamuoyunu daha da şaşırttı.

 

İnsanların, Erdem’in yazdıklarına, ‘Öyle bir şey söylemedi, programın tümünü izleyin. Merdan beye ayıp ediyorsunuz’ diye uyardığı halde, hem de bir hukukçu olarak ne yazık ki yangına körükle gitmeye devam etti.

ERDEM, FENERBAHÇE’YE KURULAN 3 TEMMUZ KUMPASINA DA DESTEK VERMİŞ!

TELE1 operasyonunu başlatan İYİ Partili Bahadır Erdem’in ‘Anayasa’da Türk lafı ve ilk 3 madde sözleri

Hukuk profesörü Bahadır Erdem’in, FETÖ’nün, Fenerbahçe’ye kurduğu kumpas davasına da destek verdiği ortaya çıktı. Yurtdışına kaçan dönemin savcısı Zekeriya Öz’ün, şike soruşturması bahanesiyle 3 Temmuz 2011’de başlattığı Fenerbahçe’ye ‘kumpas davası’ 10 yıllık hukuki mücadelenin sonunda çöktü. Aziz Yıldırım’ın beraat kararı onandı. Fetullah Gülen’in, ‘Futbolda şike kumpası’ bir numaralı şüpheli olarak yargılandığı davada, kumpasa katılan gazeteciler, hakim ve savcılar ağır cezalar aldı. Meslekten ihraç edilen ve FETÖ üyeliğinden yargılanan 38 eski hakim ve savcı, “Futbolda Şike” kumpası kapsamında, “görevi kötüye kullanma”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” gibi suçlardan ceza aldı. Dosya hala Yargıtay’da son kararı bekliyor.

İşte Fenerbahçe’ye kurulan kumpasın ilk günlerinde de FETÖ’nün televizyonlarında sık sık boy gösteren İyi Partili Bahadır Erdem, bu hukuksuzluğa da arka çıktı. Erdem, sosyal medya hesabından, “Bu arada Cemaat niye Fenerbahçe’ye ya da başka bir kulübe kumpas kursun işi gücü yok mu yoksa futbolda da paralel spor mu kuracaklar?” diye yazdı. “Sen FETÖ’nün savunma avukatı mısın” diye tepki gördü.

Bahadır Erdem gibi İyi Partililer kumpas davalarına destek verirken, bir yıl hapis yatan ve yıllar sonra aklanarak savcı ve hakimleri mahkum ettiren dönemin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, o günlerde şöyle bağırıyordu. “Ne şikesi kardeşim, memleket elden gidiyor.” Yıllar geçti, Aziz Yıldırım haklı çıktı ama muhalif gibi gözükenler hala kumpas montajlara destek vermeye devam ediyor.

Bahadır Erdem İyi Parti Fenerbahçe 3 temmuz şike kumpası

Merdan Yanardağ’a komployu yayan İyi Partili Bahadır Erdem’in FETÖ’nün, Fenerbahçeye kurduğu 3 Temmuz kumpasına da destek verdiği ortaya çıktı