İYİ Parti yöneticisi Yavuzarslan’dan partisine İmamoğlu eleştirisi

Yayın tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma 11:21 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2023 Cuma 11:25 pm

İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Naz Yavuzarslan partisine eleştirilerde bulundu. Yavuzarslan, “Ekrem İmamoğlu’na kazandırmak/kaybettirmek üzerinden yapılan konuşmalar görüyoruz ki en çok da İYİ Partiye zarar veriyor.” dedi.

İYİ Parti’de başlayan kavga istifa krizleri ile devam ediyor. Genel Merkezin aldığı yerel seçim kararına bir eleştiri de İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Naz Yavuzarslan’dan geldi.

Yavuzarslan sosyal medya hesabı X’ten şu paylaşımı yaptı:

“Ekrem İmamoğlu’na kazandırmak/kaybettirmek üzerinden yapılan konuşmalar görüyoruz ki en çok da İYİ Partiye zarar veriyor. GİK “hür ve müstakil” kararı vermiştir. Bunun siyasi olarak haklılık payına bir şey dememekle birlikte, 2 Büyükşehir olan Ankara ve İstanbul’da iş birliği yapılması taraftarı olanlar da en az ‘hür ve müstakil’ tarafı gibi doğal olarak haklıdır. Ama her işbirliğini destekleyeni hain ilan etmenin partiye hiç bir fayda sağlamadığı gibi zararlarını da görüyoruz.
Biz 5 yıl önce bu insanlara oy verin dedik ve 5 yıl önce inanarak oy verdikleri adaylara yeniden oy vermek istemeleri kadar doğal bir şey yok. Bırakın insanları bir oyları var, kime vermek isterlerse versinler. Bunu savaş/hainlik/cesaret kavramlarına büründürerek daha fazla partiyi paramparça etmeyin. Her iş birliği diyene kapı orada dersek, Mansur ve Ekrem Başkana oy veren partililerimiz olacaktır, o üyeleri de mi ihraç edeceğiz?

Şimdi asıl soru şu; Sorunun ciddiyetinin ne zaman farkına varacak, yanlış giden bir şeyler olduğunu ne zaman farkedeceğiz?
@iyiparti”

 

Ümit Dikbayır: Eski danışmanımı çağırıp bir kayıt yaptırdılar

Kaynak: TELE1