İtalyan devi Ferdi Kadıoğlu’na talip oldu

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 11:52 am - Güncelleme: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 11:57 am

Fenerbahçe’de forma giyen Ferdi Kadıoğlu‘na İtalya’dan talip çıktı. İtalyan basınının aktardığına göre, Inter Kadıoğlu’nu kadrosuna katmak için 20 milyon avroyu gözden çıkardı.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler rekor bir bonservis bedeliyle İspanyol devi Real Madrid’e transfer olurken, Sarı Lacivertli ekibin bir yıldızına daha Avrupa’dan talip çıktı.

Akşam’da yer alan habere göre, Fenerbahçe’de forma giyen Ferdi Kadıoğlu’na İtalya’dan Inter talip oldu.

FERDİ’NİN KADFASI KARIŞIK

Inter’in, 20 milyon avronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayan Sarı Lacivertliler’in talebini karşılamaya hazır olduğu öğrenildi. İtalyan basını, Napoli’nin de peşinde olduğu futbolcu için Inter’in gözünü kararttığını yazdı. Milli yıldız, her ne kadar daha önce takımda kalmak istediğini söylese de Inter’in ilgisi kafasını karıştırdı. Öte yandan 23 yaşındaki joker oyuncusunu Newcastle da gözlüyor.

DEĞERİNE DEĞER KATTI

Temmuz 2018’de 1.4 milyon avro Nijmegen’den transfer edilen Ferdi, Vitor Pereira döneminde sıçrama yaptı. On numara kökenli olan 23’lük futbolcu, sol bek ve sağ bekte müthiş performanslar ortaya koydu. Piyasa değerini 17 milyon avroya kadar yükseltti. Fenerbahçe’de 148 resmi karşılaşmada 14 gol, 17 asistle oynadı. 2022’de ilk kez giydiği Ay-Yıldızlı forma ile de 11 müsabakaya çıktı.

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Hollandalı sevgilisiyle evlilik kararı aldı!