İsveç, Rusya ve Mısır’ı hatırlatan Özgür Demirtaş aktrollere tavsiye verdi

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 11:43 pm - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 11:43 pm

İktisatçı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsveç’in NATO üyeliğine onay vermesinin ardından, “Aktrollere her zaman çok iddialı konuşmamalarını tavsiye ettim” dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsveç’in NATO üyeliğine onay verdiğini ve kararı onaylatmak için TBMM’ye getireceğini açıklaması sosyal medyada yankı uyandırdı.

İktisatçı Prof. Dr. Özgür Demirtaş da Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmişte İsveç’in NATO üyeliğine karşı olduğunu hatırlatarak Erdoğan’ın dış politikada dönüş yaptığı konuları saydı ve aktrollere seslendi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye ne zaman ekonomik kriz yaşasa yüzünü BATIYA dönüyor. 1) İsveç’i kabul etmem dediği halde etmesi, 2) Rusya’nın verdiği komutanları teslim etmem dediği halde Ukrayna’ya etmesi, 3) Mısır ile, bir daha asla, demesine rağmen sarılması, 4) Daha niceleri… AKTROLLERE her zaman çok iddialı konuşmamalarını tavsiye ettim. Bu işler MATEMATİK işi, sizin ufak ideolojik kafalarınızın işi değil… Şimdi etrafta bir tane bile AKTROL yok, deliklerine kaçtılar o da ayrı… Neyse önemli olan ülkemizin doğru politikaları uygulaması. Benliğini satmış. 3-5 trolün bir önemi yok. Yeter ki YanlışLARdan dönelim…”

Özgür Demirtaş’tan Arda Güler’e yatırım temennisi