İstiklal Caddesi’nde arabayla şov yaparken polise yakalandılar

Yayın tarihi: 28 Mart 2022 Pazartesi 10:55 am - Güncelleme: 28 Mart 2022 Pazartesi 10:56 am

İstanbul , Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde kapısı açık hafif ticari araçtan, son ses müzik eşliğinde dans ederek yaya trafiğini hiçe sayan trafik magandaları trafik polisine yakalandı. Polisin trafik cezası uyguladığı trafik magandalarının dans şovu ve yaptığı tehlikeli hareketler, cep telefonu tarafından kaydedildi.

İstanbul Beyoğlu’nun en işlek caddesi İstiklal’de yaşanan olayda saat 04.30 sıralarında araç trafiğine kapalı caddede hafif ticari araçla ilerleyen trafik magandaları, müziğin sesini sonuna kadar açarak yayaların arasından ilerledi.

Kapısı açık alan araçtan dışarı sarkan bir kişi ise tehlikeli hareketler yaparak şov yapmaya devam etti. Trafik magandalarının tehlikeli şovuna İstiklal Caddesi’nde görev yapan sivil polis ekipleri engel oldu.

Sivil ekiplerin haber vermesi üzerine gelen trafik polisi, trafiğe kapalı alanda araç kullanmak, yüksek sesli müzik yayını yapmak ve tehlikeli sürüş maddelerinden cezai işlem uyguladı. Otomobil ve içindeki kişiler daha sonra İstiklal Caddesi’nden çıkarıldı.

Will Smith, Oscar töreninde komedyen Chris Rock’a tokat attı