İstediğin kadar para akıt, yayınların güven vermiyorsa neye yarar?

Yayın tarihi: 21 Haziran 2020 Pazar 2:35 pm - Güncelleme: 21 Haziran 2020 Pazar 2:43 pm

“Tunceli tarafında 1 hafta çekim yaptık kendimizi yıkayacak sıcak su bile bulamadık. Sonra bir otel bulduk ve sıcak su olduğunu öğrendiğimizde bayram ettik.”

Usta araştırmacı gazeteci Uğur Dündar Tele1 ekranlarında Namık Koçak’ın sunduğu forum hafta sonu programına telefon ile bağlandı.

Usta araştırmacı gazeteci Uğur Dündar televizyonun ilk  yıllarında TRT’de yaşadıklarını anlattı.

“Bizim zamanımızda TRT çalışanları çok kıt imkanlarla görev yapıp büyük işler başarıyorlardı ve TRT’nin aydınlığı, inandırıcılığı vardı. Şimdi TRT dışarıya su gibi para akıtıyor. O yandaşların kazandıkları paralar araştırılsa horhor çeşmesi gibi ama üstelik bunlar reyting alamıyorlar ve TRT’nin eski itibarı eski güven verici yayıncılık anlayışı şimdi asla söz konusu değil!”

“Liyakat’ın bu denli önemsenmediği bir dönem hatırlamıyorum. Şimdi bir yere eleman alınmak istendiğinde yandaşlığına bakılıyor!”

“Paran olsa, oluk gibi aksa, o paralarla istediğin programı yapsan, istediğin elemanı alsan, tam bir zenginlik içinde yaşasan bile eğer yaptığın yayınların verdiği güven yoksa, saygınlığın yoksa neye yarar?” diye konuştu.