İşte ücretsiz mobil internet paylaşma yöntemi!

Yayın tarihi: 25 Aralık 2018 Salı 7:38 am - Güncelleme: 25 Aralık 2018 Salı 8:22 am

15 Ocak 2019 itibariyle mobil internet paylaşımı ücretli oluyor. Hal böyle olunca bu özelliği kullanırken herhangi bir ek ücret ödemek istemeyenler, şimdiden alternatifleri düşünmeye başladılar. Siz de bu arayış içerisindeyseniz, ücretsiz Hotspot veya ücretsiz mobil internet paylaşımı olsun istiyorsanız, makalemiz tam size göre!

Ücretsiz mobil internet paylaşımı mümkün mü?

Ücretsiz mobil internet paylaşımı / Ücretsiz Hotspot

Öncelikle elinizde Android işletim sistemi ile çalışan bir akıllı telefon olması gerekiyor. Bu cihaz üzerinden Google Play‘e giriş yapın ve arama bölümüne “EasyTether” uygulamasını bulun. Uygulamanın hem ücretli “Pro” sürümü hem de bizim indireceğimiz ücretsiz “Lite” sürümü bulunuyor. Lite sürümünü indirin ve uygulamayı açın.

1- Eğer seçilmemişse Bluetooth seçeneğine tik atın ve aktif hale getirin.

2- Bluetooth Setup Wizard sekmesine girin

3- Burada Windows Setup bölümüne gelin, size iki seçenek sunulacak. İster driver dosyalarını telefonunuza indirin ve PC’ye kopyalayın, isterseniz de verilen bağlantıyı kullanarak, direkt olarak PC üzerinden indirin.

4- PC üzerinde kurulum işlemini gerçekleştirdikten sonra uygulama üzerindeki işlemlerinizi sonlandırın.

5- Şimdi denetim merkezi üzerinde de görülen EasyTether uygulamasına sağ tıklayın ve “Bluetooth: All Paired Devices” seçeneğine tıklayın. Burada söz konusu Bluetooth’u açık telefonunuz görünecektir. Bağlantı işlemini tamalayın ve…

6- Artık Bluetooth üzerinden hiçbir ücret ödemeden internete erişebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Mobil interneti paylaşmak ücretli oluyor