İşte Nostradamus’un 2024 kehanetleri! Yeni kral, açlık, kuraklık…

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 10:34 am - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 10:34 am

Yılın son ayında, ünlü Fransız kahin Nostradamus’un 2024 yılı için kehanetleri ortaya çıktı.

Ölümünün üzerinden yüzlerce yıl geçmesine rağmen kehanetleri hala tüm dünyada konuşulan Michel de Nostradame yani daha yaygın bilinen adıyla Nostradamus’un 2024 yılı için kehanetleri ortaya çıktı. Nostradamus’un kehanetlerini inceleyen Mario Reading bu kehanetleri aktardı.

KRAL CHARLES TAHTTAN İNECEK

Sözcü’nün aktardığına göre, eçmişte Adolf Hitler’i, John F. Kennedy’nin suikastını, 11 Eylül saldırılarını ve Covid-19 salgınını tahmin ettiği belirtilen Nostradamus’un Kraliçe Elizabeth’in ölümünü tahmin ettiğini aktardı. Reading, ünlü kahinin “Adaların Kralı güç ile görevden uzaklaştırılacak” ifadesini kısa bir süre önce tahta oturan Kral Charles’ın görevden alınacağı yönünde açıkladı.
Nostradamus’un “Kızıl düşmanların korkudan rengi atacak, büyük Okyanus’ta tehdit olacak” ifadelerine yer verdiği bir kehanetindeki ‘kızıl düşman’ ise Çin olarak yorumlandı.

“AÇLIK, KURAKLIK, SEL…”

Nostradamus’un kehanetlerinni yer aldığı belgelerde, “Dünya giderek kuruyacak ve devasa seller göreceğiz. Açlık ve kuraklık baş gösterecek” ifadeleri yer aldı.

YENİ PAPA

Nostradamus, 2024 yılında Katolik aleminin yeni bir papa seçeceğini de öne sürdü. Belgelerde, “Eski Papa’nın ölümünden sonra yeni ve genç bir Romalı seçilecek. Onu zayıf görseler de uzun süre görevde olacak” denildi. Bu belgeyi analiz eden uzmanlar, son dönemde çok ciddi sağlık sorunları yaşayan 86 yaşındaki Papa Francis’in yerine yeni bir papa seçileceğini söylüyor.

Ünlü kahin Nostradamus 500 yıl önce söylemişti! 2023 için bir kehaneti daha gerçek oldu

Kaynak: TELE1