İşte Melek Mosso, Derya Uluğ ve Funda Arar’ın yerine Isparta’da sahne alacak 3 isim

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 3:50 pm - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 3:50 pm

Isparta’da 3 Haziran’da bir festival kapsamında sahne alaca olan Melek Mosso’nun konserinin iptal edilmesi üzerine aynı sahneye çıkacak olan Funda Arar ve Derya Uluğ da sanatçıya deste olmak için konsere çıkmama kararı aldıklarını duyurmuştu. Mosso yerine sahneye çıkacağı duyurulan Seda Sayan’ın ardından Uluğ ve Arar yerine de sahne alacak isimler belli oldu.

Sanatçı Melek Mosso’nun daha önceden AKP’li Isparta Belediyesi tarafından duyuruları yapılan ve afişleri paylaşılan konser programı hedef gösterilmesinin ardından iptal edilmiş, sanatçıya destek olan Derya Uluğ ve Funda Arar da bunun üzerine Isparta’dak programlarını iptal ettiğini açıklamıştı.

Festivalin ilk açıklanan programına göre Melek Mosso 3 Haziran, Derya Uluğ 4 Haziran, Funda Arar ise 5 Haziran’da sahneye çıkacaktı.

MOSSO, ARAR VE ULUĞ YERİNE ÇIKACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Son olarak, 3 ismin yerine festivalde sahne alacak isimler netleşti. Geçtiğimiz günlerde, Melek Mosso’nun yerine Seda Sayan’ın konser vereceği açıklanmış, Sayan konuyla ilgili yaptığı açıklamada Mosso’nun konserinin 3 yıl önce yaptığı bir hareket yüzünden olduğunu belirterek,  “Sahne alacağım menajerimden öğrendim, Melek inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz” ifadelerini kullanmıştı.

2. Sayfa’nın aktardığına göre, Seda Sayan ile birlikte festivalde sahne alacak diğer isimler ise Niran Ünsal ve Işın Karaca oldu.

Melek Mosso’nun sahne alacağı festival iptal edildi

Konseri iptal edilen Melek Mosso’nun yerine sahne alacak olan Seda Sayan’dan açıklama