İşte Meksika kongresinde sergilenen uzaylı gerçeği! Daha önce de bulmuş…

Yayın tarihi: 13 Eylül 2023 Çarşamba 2:49 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2023 Çarşamba 2:49 pm

Meksika’da bir kongre duruşmasında “insan olmadığı” iddia edilen iki varlığın kalıntıları sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan dünya dışı olduğu iddia edilen varlıkların bin yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi. Maussan daha önce de uzaylı bulduğunu iddia etmiş fakat yapılan araştırmalarda iddiaları yalanlanmıştı

Parlamenterlerin önünde verdiği ifadede Maussan Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi’nde “UFO örnekleri” üzerinde çalışıldığını ve burda radyokarbon tarihlendirme yöntemiyle DNA kalıntılarına ulaştıklarını söyledi.

Maussan açıklamalarının devamında bunların evrimin bir parçası olmadığını, herhangi bir UFO enkazında da bulunmadığını Diatom (yosun) madenlerinde bulunduklarını söyledi. Sözlerine devam eden Maussan fosillerin bin yıllık olduğunu aktardı.

NADİR BULUNAN ELEMENTTEN İMPLANT

DNA örnekleri hakkında bilgi veren Maussan, örneklerin yüzde 30’undan fazlasının bilinen hiçbir canlıyla uyuşmadığını ileri sürdü.  Kongredeki yeminli ifadelerinde bazı araştırmacılar, cesetlerden birinin içinde “yumurta” bulunduğunu ve her ikisinde de Osmiyum gibi son derece nadir metallerden yapılmış implantların tespit edildiği söylendi.

RÖNTGENLER DE GÖSTERİLDİ

İfade sırasında mumyalaşmış bedenlerin röntgenleri de gösterildi. İki cesedin tam olarak ne zaman bulunduğu açıklanmazken, üniversitedeki araştırmaların yeni yapıldığı öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE İDDİALARDA BULUNMUŞTU

Jaime Maussan daha önce de uzaylı bulduğunu iddia etmiş bu uzaylıların DNA’sının da hiçbir canlıyla uyuşmadığını söylemişti fakat daha sonra yapılan araştırmalarda bulunan cesetlerin aslında gelişimsel bozukluklar doğmuş Nazca çocuklarına ait olduğu tespit edilmişti.