İşte Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soru

Yayın tarihi: 12 Kasım 2023 Pazar 10:22 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2023 Pazar 10:58 pm

Kim Milyoner Olmak İster‘de bugün yayımlanan bölümde 5 milyon değerindeki soru açıldı. Son soruya gelen Eyüp İşler, soruya yanlış cevap vererek 50 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

 

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada kısa süre önce 1 milyon lira değerindeki ödül 5 milyon liraya çıkarılmıştı. Ödülün değişmesinin ardından ilk defa bir yarışmacı 5 milyon lira değerindeki soruyu gördü.

Eyüp İşler adlı yarışmacı geçtiğimiz hafta 12. soruyu doğru bilerek 5 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacının elendiği soruya verdiği yanıt saç baş yoldurttu!

12. soru:

“İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?”

A) Hulk posteri

B) Karpuz dilimi

C) Kırmızı karanfil

D) Sedir ağacı dalı

Cevap: B şıkkı

İŞTE 5 MİLYON DEĞERİNDEKİ SORUYA YANLIŞ CEVAP VERDİ

Eyüp İşler 5 milyon değerindeki soruyu görmeye hal kazandı. Fakat Eyüp İşler soruya yanlış cevap vererek 50 Bin liralık ödül aldı.

İşte o soru:

İlki Sinop İnceburun ile Hatay’ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır’ın en doğusuyla, Gökçe Ada’nın en batı ucu arasına olmak ğzere iki adet kuşu uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişir?

A: Çorum

B: Yozgat

C: Sivas

D: Tokat

Cevap: Çorum