İstanbul’un göbeğinde kan donduran olay! Annesini öldürüp cesediyle iki gün yaşamış

Yayın tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 9:32 am - Güncelleme: 14 Eylül 2024 Cumartesi 9:32 am

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. E.Y. aynı evde yaşadığı annesi A.Y.’yi bıçaklayarak öldürdü. Annesinin cesediyle iki gün aynı evde kalan E.Y., komşuların şüphesi üzerine eve gelen polis ekipleri tarafından yakalandı.

Korkunç olay, 11 Eylül Çarşamba günü İstanbul’un göbeği Beyoğlu’nda meydana geldi.

ANNESİNİN İÇERİDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

22 yaşındaki oğlu E.Y. ile beraber yaşayan A.Y. 2 gündür işe gitmeyince yakınları ve komşuları sabah saatlerinde eve geldi. Kapıyı açan E.Y., annesinin içeride olduğunu söyledi.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Ancak anneden ses çıkmayınca olay yerine polis ekibi çağrıldı. Eve giren ekipler, annenin yerde hareketsiz yattığını gördü. Yapılan incelemede A.Y.’nin bıçaklanarak öldürüldüğü ve yüzünde yastık olduğu tespit edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Mahalle sakinleri tarafından linç edilmeye çalışılan E.Y., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“BOĞULDU SÜSÜ VERMEYE ÇALIŞMIŞ”

Mahalle sakini İ.A., şu ifadeleri kullandı:

“Burada 22-23 yaşlarında madde bağımlısı bir genç vardı. Annesini evde ölü buldular. 2-3 gün olduğu söyleniyor. Çocuk bıçaklamış daha sonra ağzına yastık koymuş. Bu çocuk daha önce de mahallede yabancı madde kullanıyordu. Mahallede bağırıyor, çocuklar korkuyordu. Bu çocuklar böyle değildi. Burada bunun gibi çocuklar var. Böyle olayların yaşanmasından korkuyoruz. Çocuk burada annesiyle beraber yaşıyor. O gece de komşulardan görenler olmuş. Annesi işe gitmeyince şüphelenmişler. ‘Annen nerede’ diye sormuşlar. Daha sonra annesini görünce polise haber vermişler. Adli Tıp’tan geldiler. İnceleme yaptılar. Sonra cenazeyi kaldırdılar. Çocuğu da götürdüler. Annesini bıçakladıktan sonra ağzına yastık bastırtmış. Daha sonra da kanları silmiş. Boğuldu süsü vermeye çalışmış.”

BEYOĞLU CİNAYET

Tartıştığı kızını silahla öldürdü!

Kaynak: DHA