İstanbul’un ardından sıra Ankara’da! ABB sabotajın görüntülerini paylaştı

Yayın tarihi: 21 Mart 2024 Perşembe 6:24 pm - Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe 6:24 pm

İstanbul’da seçim öncesi sık sık yaşanan sabotajın bir benzeri de Ankara’da yaşandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentin bazı kesimlerinde yürüyen merdivenlerin kimliği belirsiz kişilerce durdurulduğu görüntüleri paylaştı.

İstanbul’da defalarca sahnelenen ‘yürüyen merdiveni durdurma’ oyunu bu kez Ankaralıları mağdur etti. Kentin çeşitli yerlerindeki yürüyen merdivenler bazı kişilerce durduruldu. Olay ABB’nin arızaları incelemesiyle ortaya çıktı.

İncelemelerin ardından ABB, sabotaj görüntülerini sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

“Son birkaç gündür, kentimizin muhtelif yerlerindeki yürüyen merdivenlerin arıza sayısında ciddi oranda artış tespit edilmesi üzerine Büyükşehir Belediyemiz inceleme başlatmıştır.
Yapılan incelemede, yürüyen merdivenlerin hiçbir arıza olmadığı hâlde acil durdurma butonuna basılarak durdurulduğu ve vatandaşlarımızın mağdur edildiği tespit edilmiştir.
Bu tür gayriahlaki davranışların son günlerde artması manidardır. Kirli siyasetin bugüne kadar kimseye fayda sağlamadığı ve bundan sonra da sağlamayacağı ortadadır. Bu çabalar, ABB Başkanı Sn. Mansur Yavaş’a değil, Ankara halkına zarar vermektedir.
Bu eylemi yapan, yapılmasına teşvik eden ve vatandaşlarımızı mağdur edenler hakkında derhal yasal yollara başvurulacak, konu sonuna kadar takip edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İBB sabotajı saniye saniye kaydetti! İşte A Haber’in merdiven kumpası

Kaynak: TELE1