İstanbul’da ‘yol verme’ tartışmasında silah gösterip taksiciyi darp ettiler

Yayın tarihi: 28 Aralık 2023 Perşembe 11:22 am - Güncelleme: 28 Aralık 2023 Perşembe 11:22 am

İstanbul’da iddiaya göre yol verme tartışmasında minibüs şoförü ve yanındaki bir kişi taksi şoförüne silah gösterip darp etti. Kavga mahalle sakinlerinin müdahalesiyle ayrıldı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde iddiaya göre, farklı bir caddede başlayan yol verme tartışmasında minibüs şoförü taksi şoförüne önce silah gösterdi. Dolap Sokak’ta tekrar karşılaşan taraflar bu kez kavga etmeye başladı. Minibüsten inen 2 kişi, taksi şoförünü darp etti.

SANDALYEYLE KAVGAYI DURDURMAYA ÇALIŞTI

Çevredeki bir vatandaş, kavga edenlerin arasına sandalye koyarak duruma müdahale etti. Kavga sırasında 1 kişi burnundan yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya karışanları gözaltına aldı.

İstanbul’da ‘taksiye neden almadın’ kavgası! Cadde ringe döndü, yumruklar havada uçuştu

‘BİR ARKADAŞIN BURNUNU KIRDILAR’

Mahalle sakinlerinden Zülküf Alparslan, “Duyduğumuza göre taksiyi sıkıştırıyorlar belediyenin orada. Daha sonra olay buraya kadar taşınıyor. Biz de komşular olarak araya girdik ayırmaya çalıştık. Hatta bir arkadaşın da burnunu kırdılar. Ekipler geldi, tarafları aldılar götürdüler. Taksici, ‘Bana silah çekildi’ dedi. Öğrendiğimiz kadarıyla yol verme kavgası. Olay buraya taşınınca biz de araya girdik” şeklinde konuştu. (DHA)

Kaynak: DHA