İstanbul’da sokak ortasında silahlı çatışma!

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 3:28 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 3:29 pm

İstanbul Başakşehir’de aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kişi sokak ortasında silahla çatıştı. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına yansırken, olayda 1 kişi yaralandı.

Olay, İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunan bir sitenin önünde 18 Ağustos Cuma günü saat 05.15 sıralarında meydana geldi. DHA’nın aktardığı bilgiye göre, akraba oldukları öğrenilen iki kişi, aralarındaki alacak verecek meselesi için görüşme ayarladı. Sitenin önünde bulunan parkta görüşmeye karar veren ikiliden biri banka oturdu. Akrabalardan biri parktaki bankta beklerken, diğer kişi de otomobille olay yerine geldi.

OTOMOBİLDEN ATEŞ AÇTI

Otomobil, parkta bekleyen kişiye yaklaşınca içinden ateş açıldı. Kurşunlardan kaçmaya çalışan kişi de yanındaki silahla otomobile doğru ateş etti. Kurşunlar, bankta oturan kişiye ve bir iş yerine isabet etti. Yaralanan adam elindeki silahı düşürdü ve bir saksının arkasına saklanarak otomobilin gitmesini bekledi. Otomobil gittikten sonra yara aldığı yeri eliyle kapatan kişi, olay yerinden uzaklaştı. Kurşunların isabet ettiği iş yerinin de camları kırıldı.

Mardin’de iki aile arasında silahlı çatışma! Bölgeye giriş çıkışlar durduruldu