Mardin’de iki aile arasında silahlı çatışma! Bölgeye giriş çıkışlar durduruldu

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 1:34 am - Güncelleme: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 1:36 am

Mardin’in Midyat ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Olay, Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Adaklı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. DHA’nın haberine göre, iki aile arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve silahlı kavgaya dönüştü. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmada S.T. (46), S.A. (22), İ.A. (22) ve E.T. (18) yaralandı. Silah sesleri çevrede endişe yaratırken ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan S.A.’nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞ KAPATILDI

Mahallede güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin olay ile ilgili başlattığı incelemede 3 şüpheli gözaltına alındı. Taraflar arasında gerginlik yaşanırken yeni bir olay yaşanmaması için jandarma ekipleri tarafından mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Silahlı kavga ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diyarbakır’da taşlı sopalı silahlı kavga! 2 kişi yaralandı