İstanbul’da kan donduran cinayet! Pusuda bekleyip mermi yağdırdılar

Yayın tarihi: 12 Nisan 2024 Cuma 12:50 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2024 Cuma 12:50 pm

İstanbul Sancaktepe’de otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada 3 şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

Olay, İstanbul’un Sancaktepe ilçesine bağlıe Atatürk Mahallesi’nde 5 Nisan Cuma günü meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mesut A. otomobilinden indiği esnada, şüphelilerin kullandığı araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde, Mesut A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin otomobilde ve çevrede yaptığı incelemelerde 11 adet boş kovan bulundu. Mesut A.’ın cansız bedeni İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Ekipler, olayda kullanılan aracı Eyüpsultan’da ormanda yanmış halde buldu. Soruşturma kapsamında olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı bulunan Yasin Tolga T. (25), Emre B.(24) ve Cem Ö. (24) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir’de kan donduran cinayet! Bagajda cesetle tüm şehri gezmişler

Cinayet, İstanbul, Sancaktepe, silahlı saldırı

Kaynak: DHA