İstanbul’da kadın cinayeti! ‘Saplantılı’ taksici İngilizce öğretmenini öldürdü

Yayın tarihi: 2 Şubat 2024 Cuma 4:08 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 4:08 pm

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın cinayeti haberi bu kez de İstanbul’un Kartal ilçesinden geldi. Kartal’da bir anaokulunda öğretmenlik yapan Büyük Britanya uyruklu Katie Erorbay, taksi şoförü Mustafa G. tarafından öldürüldü. Mustafa G.’nin Erorbay’ı daha önce çok kez rahatsız ettiği belirtildi.

Kadın cinayetlerinin sıklıkla gündeme geldiği Türkiye’de bir kadın daha cinayete kurban gitti. İstanbul’un Kartal ilçesinde Mustafa G., İngilizce öğretmeni Katie Erorbay’ı ateşli silahla katletti.

ÖĞRETMENİ VURDUĞU SİLAHLA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Orhantepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; bir anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapan Büyük Britanya uyruklu Katie Erorbay, anaokulundan çıkarak aracına bindi. O sırada taksiyle Erorbay’ın aracına yanaşan Mustafa G., öğretmeni zorla araçtan indirmeye çalıştı. Aracından inmek istemeyen Erorbay ile taksi şoförü Mustafa G. arasında tartışma yaşandı. Daha sonra Mustafa G., yanında bulunan silahıyla Erorbay’a ateş etti. Açılan ateş sonucu Katie Erorbay, kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayın ardından Mustafa G., öğretmeni vurduğu silahla intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Erorbay’a ilk müdahalesini olay yerinde yapan sağlık ekipleri İngilizce öğretmeninin hayatını kaybettiğini belirledi. Mustafa G. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

POLİS OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

Hayatını kaybeden Katia Erorbay’ın Hakan Erorbay ile evli olduğu, evliliklerinden bir çocukları olduğu öğrenildi. Taksi şoförü Mustafa G.’nin ise, öğretmen Erorbay’a takıntılı biri olduğu sık sık okul çıkışına giderek İngilizce öğretmenini rahatsız ettiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

kadın cinayeti

Kartal’da bir anaokulunda öğretmenlik yapan Büyük Britanya uyruklu Katie Erorbay, taksi şoförü Mustafa G. tarafından öldürüldü.

Zonguldak’ta kadın cinayeti! Boşanmak istediği eşi kurşun yağdırdı

Kaynak: TELE1