İstanbul’da hatalı park krizi! Sinirlenen İETT şoförü otomobilin aynalarını kırıp plakasını söktü

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 11:42 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 11:42 am

Avcılar’da hatalı yerde park halinde bulunan otomobil ortalığı karıştırdı. Hatalı park nedeniyle İETT otobüsü dönemezken, arkada uzun kuyruk oluştu. Sürücüye ulaşılamayınca araç vatandaşlar tarafından kaldırılmaya çalışıldı, sinirlenen İETT şoförü otomobilin aynalarını kırdı, plakalarını söktü.

İstanbul’un en büyük sıkıntılarından ‘hatalı park’ Avcılar’da krize neden oldu. Merkez Mahallesi Fatih Sokak’tan Namık Kemal Caddesi’ne dönüş yapmak isteyen körüklü İETT otobüsü, caddenin giriş noktasına park edilen otomobil yüzünden yoluna devam edemedi. Cihangir-Şahintepe seferini yapan İETT otobüsünün şoförü ve diğer sürücüler, otomobilin sürücüsüne ulaşmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Bu sırada kilitlenen yolda metrelerce araç kuyruğu oluştu.

Otobüs şoförü durumu polise bildirirken, trafikte bekleyenler otomobili yoldan kaldırmak için seferber oldu. İlk denemede başarısız olan vatandaşlar, ikinci denemede otomobili kaldırıma sürükleyerek yolu açtı. Otomobil çekildikten sonra sinirlerine hakim olamayan kişi, trafiğe neden olan otomobilin aynalarını kırdı. Otobüsün yoluna devam etmesinden sonra trafik normal seyrine döndü.

Çığlık çığlığa beklediler! Gözü dönmüş grup İETT otobüsüne saldırdı