İstanbul’da gündüz vakti otoparkta firma sahibine silahlı saldırı

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 11:39 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 11:39 am

Otomobiline binerek iş yerinden ayrılmaya çalışan firma sahibi kendisini gözetleyen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde iddiaya göre, dün saat 14.00 sıralarında tekstil atölyesinden çıkan iş yeri sahibi, otomobile binerek gitmeye çaldığı sırada daha önce kendisini dışarda bekleyip gözetleyen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Otomobile defalarca ateş açan kişi olay yerinden hızlıca kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken polis ekipleri silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

“İKİ EL SİLAH SESİ DUYDUM”

DHA’ya konuşan görgü tanığı Hakan Erdoğan, “Çalışırken konfeksiyon sahibi arkadaş buradan çıktığı sırada iki el silah sesi duydum. Ambulansı aradık polis geldi. Yaralı hastaneye kaldırıldı. Dediklerine göre iki kişi bekliyormuş ben bir kişi gördüm. Polis olay yerine incelenme çalışma yaptı. Ağır yaralı değildi.” dedi.

Beşiktaş’ın göbeğinde silahlı saldırı! Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti