Beşiktaş’ın göbeğinde silahlı saldırı! Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2023 Perşembe 11:25 am - Güncelleme: 3 Ağustos 2023 Perşembe 3:55 pm

Beşiktaş’ta motosikletli bir kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Esenyurt’ta önce tekel bayisindeki silahlı saldırı, ardından Gaziosmanpaşa’da bir taksi şoförünün yolcularına açılan ateş esnasında hayatını kaybetmesi toplumda infial yarattı. Yaşanan olaylar üzerine bireysel silahlanmanın yeniden gündeme geldiği bugünlerde, bir silahlı saldırı haberi de İstanbul’un Beşiktaş ilçesinin en hareketli noktalarından biri olan çarşıdan geldi. Saat 01.00 sıralarında saldırıya uğrayan motosikletli ağır şekilde yaralandı. Beyoğlu’ndaki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan motosiklet sürücüsü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRI DÜZENLEYENLER OLAY YERİNDEN KAÇTI

İddiaya göre, pazarın önünde bekleyen motosikletli, yanına yaklaşan kişi veya kişilerin silahla ateş açması sonucu yaralandı. Saldırı düzenleyenler daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine geldi.  Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, uzun süre incelemelerde bulundu.

Tekel saldırısı bireysel silahlanmayı gündeme getirdi! 2023 yılında bin 200 ölüm kaydedildi