İstanbul’da genç futbolcunun öldürüldüğü silahlı saldırının görüntüleri çıktı

Yayın tarihi: 28 Kasım 2023 Salı 12:27 pm - Güncelleme: 28 Kasım 2023 Salı 12:37 pm

İstanbul’da aracındayken 17 el ateş edilmesi sonucu başından vurularak öldürülen genç futbolcu Fırat Öncü’ye yapılan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kasklı saldırganlar araca ateş açıp kaçıyor.

İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde önceki gün saat 05.30 sıralarında 22 yaşındaki Fırat Öncü, 34 HLZ 789 plakalı otomobille cadde üzerinde seyir etmeye başladı. Futbolcu olduğu öğrenilen genç sürücü daha sokaktan çıkan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. 17 el ateş edilen saldırıda genç futbolcu başından vuruldu. Araçsa park halindeki iki araca çarparak güçlükle durabildi.

Mahallesinin silah seslerini duyarak dışarıya çıktığı olayda saldırganlar da koşarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldığı öğrenilen Öncü, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan genç daha sonra ameliyata alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatımı kaybetti.

Öncü’nün otomobilinde ruhsatı başkasının üzerine olan bir tabanca ele geçirilirken, kurşunlardan bir kaçının iki otomobil ile bir doğalgaz kutusuna isabet ettiği öğrenildi.

Havada korku dolu anlar! Ankara Diyarbakır uçağı zorunlu Elazığ’a indi

SALDIRI ANI KAMERADA

Futbolcu olduğu ortaya çıkan gencin uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, aracıyla caddeden seyreden gence sokaktan çıkan kasklı iki kişi kurşun yağdırıyor. Saldırganlar ardından çıktıkları ara sokağa girerek kaçıyor.

Öte yandan silahlı saldırganların, önce beyaz bir aracı hedef aldıkları, yanlış otomobile yönlendiklerini anlayınca da kısa süreliğine ortalıktan kayboldukları görülüyor.

Polisin kaçan saldırganları yakalamak için başlattığı çalışma ise sürüyor. (İHA)

Piknik yapan gençler kurdukları sofrayı ayılara bırakıp kaçtı

Kaynak: İHA