İsrail bayrağına basıp elinde Türk bayrağıyla başına silah dayayan Pakistanlı tutuklandı

Yayın tarihi: 21 Kasım 2023 Salı 7:06 pm - Güncelleme: 21 Kasım 2023 Salı 7:10 pm

İzmir’de İsrail bayrağına basıp elinde Türk bayrağıyla kafasına silah dayayan ve 3 saatlik çalışma sonrası ikna edilen Pakistanlı tutuklandı.

İzmir’in Konak ilçesinde kiraladığı aracı yol ortasına bırakan ve ayağının altında İsrail bayrağı bulunan Pakistan uyruklu Muhammad N., bir elinde Türk bayrağı tutarken başına da tabanca dayadı.

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ekibinin yanı sıra özel harekat polisleri de sevk edildi. Trafik akışı durdurulurken, yolun ortasına bıraktığı kiralık aracın firma yetkilisi de adrese geldi.

Ekiplerinin uzun süreli ikna çalışmalarına olumlu cevap vermeyen Muhammad N., kiraladığı aracın firma yetkilisi tarafından yaklaşık 3 saatlik çabanın ardından ikna edildi ve silahını yere bırakarak teslim oldu.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Muhammad N., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ayağının altına İsrail bayrağı alıp elinde Türk bayrağıyla intihar girişiminde bulunan Pakistanlı 3 saat sonunda ikna oldu

Kaynak: TELE1