Ayağının altına İsrail bayrağı alıp elinde Türk bayrağıyla intihar girişiminde bulunan Pakistanlı 3 saat sonunda ikna oldu

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 1:15 pm - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 4:32 pm

İzmir’de ayağının altında İsrail, elinde ise Türk bayrağıyla başına silah dayayan şahıs, 3 saat süren ikna çalışmalarının sonunda teslim oldu.

İzmir’in Konak ilçesinde kiraladığı aracı yol ortasında bırakan şahıs, ayağının altında İsrail bayrağı ve elinde de Türk bayrağıyla başına silah dayadı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi ve özel harekat polisi de geldi.

3 SAAT SONUNDA İKNA OLDU

İsminin Muhammet N. olduğu öğrenilen Pakistan uyruklu kişi, ekiplerin ve kiraladığı aracın firma yetkilisi tarafından yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının sonunda teslim oldu.

Gözaltına alınan şahıs emniyete götürülürken, Muhammad N.’nin psikolojik sorunları olduğu ve daha önce de kendisini bıçakla yaraladığı öğrenildi.

‘BUNALIMDA OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR EYLEME KALKIŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM’

Başına silah dayayan kişiyi ikna eden kiralık araç firmasının sahibi Ersin Pekinkayan, “Hiçbir şey talep etmedi. Konuşurken ikna oldu. Bunalımda olduğu için böyle bir eyleme kalkıştığını düşünüyorum. Daha önce anne ve babasını kaybetti. Bunun etkisi olabilir. Kendisi bizden bir senedir ara ara araç kiralıyor. Yine araç kiralamak istedi. Fakat ne için kiraladığını bilmiyorum. İsrail’i protesto etmek amacıyla mı bunu yaptı bilmiyorum” diye konuştu.

 

İzmir’de KYK yurdundaki öğrenci isyan etti! “Sıcak su olmadığı için öğrenciler soğuk suyla duş aldı”

Kaynak: TELE1