İsmail Kartal’dan radikal karar! Mert Hakan’a 11 gözüktü

Yayın tarihi: 15 Şubat 2024 Perşembe 10:07 am - Güncelleme: 15 Şubat 2024 Perşembe 10:07 am

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın, Süper Lig’de Alanyaspor maçında yaşanan puan kaybının ardından kadroda bazı değişikliklikler yapacağı iddia edildi. Orta sahada Szymanski’yi dinlendireceği belirtilen Kartal, Mert Hakan Yandaş’a ise ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz hafta sahasında Alanyaspor ile berabere kalmasının ardından Süper Lig’de zirve değişti. Sarı lacivertli ekip, liderliği ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdı.

Fenerbahçe’nin 16 günde dört, Galatasaray’ın ise 18 günde altı maça çıkacağını oyuncularına anlatan Kartal, takımıyla yaptığı toplantıda, “Rakibimiz de puan kaybedecek, yeter ki biz maçlarımızı kazanalım” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılıların yoğun fikstürde hata yapacağına inanan tecrübeli çalıştırıcı, fırsatı değerlendirmek istiyor.

MERT HAKAN’A 11 GÖZÜKTÜ

Sözcü’nün haberine göre; Kartal, takımda da rotasyona gitmeye hazırlanıyor. Rizespor deplasmanında Szymanski, Cengiz ve Mert Müldür’ün kulübeye çekilmesi gündemde.

Fenerbahçe teknik heyeti, ofansif orta saha olarak Mert Hakan’a, sağ kanatta İrfan Can’a ve sağ bekte milli takımından dönecek Osayi’ye forma verecek. Saha içi pozisyonlarda da değişiklik olacak.

Krunic merkez orta sahaya, İsmail Yüksek ise ön liberoya çekilecek.

İsmail Kartal, Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş, Szymanski, Süper Lig

PFDK’den Fenerbahçe’ye ceza!

Kaynak: alinti