İrfan Değirmenci ikinci tur çağrısı yaptı: Küstüm oynamıyorum demek yok

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2023 Perşembe 3:15 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 Perşembe 3:15 pm

TİP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı İrfan Değirmenci, “Ben küstüm oynamıyorum, seçime sandığa gitmiyorum demek yok. Oylanan şey geleceğimizdir” dedi.

Türkiye İşçi Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Gazeteci İrfan Değirmenci, TELE1 ekranlarında Alev Olbay’ın sunduğu Gün Ortası programına konuk oldu.

İrfan Değirmenci, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İkinci Tur Oylaması hakkında konuştu. Değirmenci, muhalefet seçmeninin yılgınlığa düşmemesi gerektiğini, 28 Mayıs’ta oylanacak olanın Türkiye’nin geleceği olduğunu söyledi.

“OYLANAN ŞEY GELECEĞİMİZDİR”

Değirmenci, “Aslında bizim önümüzde bir sonuç var şıı anda: Adam kazanamadı. Bunu biliyoruz. Bu seçimi kazanmış değil ve ikinci turda 0-0 başlıyor maç. Geride başlamıyor yani bu ülkede olup bitene itiraz edenler. Yılgınlık yok. Ben küstüm oynamıyorum, seçime sandığa gitmiyorum demek yok. Oylanan şey geleceğimizdir. Bakın insanlar birinci tur seçiminden sonra psikolojik olarak çok zor durumlara sürüklenen insanlar, canına kıyanlar oldu. Yurt dışına gitmek için yeni bir yol arayanlar var. Bunu gençlere yapmaya hakkımız yok bu ülkede. Kitlesel bir organizasyonla karşı karşıyayız. Bunun karşısına da kitlesel bir hazırlıkla geçilir. Yani CHP, TİP, İYİ Parti, Millet İttifakı’nın diğer partileri, YSP” şeklinde konuştu.

İrfan Değirmenci ekrana dönecek mi? TELE1’de açıkladı