İrfan Değirmenci ekrana dönecek mi? TELE1’de açıkladı

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2023 Perşembe 2:53 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 Perşembe 2:53 pm

TİP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı İrfan Değirmenci, “Ekrana dönecek mi?” sorusuna, “Ben artık hayatın farklı bir mücadele alanındayım” cevabını verdi.

Türkiye İşçi Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Gazeteci İrfan Değirmenci, TELE1 ekranlarında Alev Olbay’ın sunduğu Gün Ortası programına konuk oldu.
Alev Olbay, İrfan Değirmenci’ye kamuoyunda merak edilen haber sunuculuğuna devam edip etmeyeceği sorusunu yöneltti. Değirmenci bu soruya, “Benden çok iyi bu işi yapacak olanlar da gelecekler o televizyon stüdyolarında o haber masalarına oturacaklar. Ben artık hayatın farklı bir mücadele alanındayım” şeklinde yanıt verdi.

“FARKLI BİR MÜCADELE ALANINDAYIM”

Değirmenci şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Alev Olbay, o kadar başarılı şekilde sunuyorsunuz ki haberleri ve sizin gibi o kadar başarılı pırıl pırıl arkadaşlarım var ki ekranlarda. Ben bu koltuğa ömrünün sonuna kadar yapışıp kalanlardan değilim. Benden çok iyi bu işi yapacak olanlar da gelecekler o televizyon stüdyolarında o haber masalarına oturacaklar. Ben artık hayatın farklı bir mücadele alanındayım. Teklifler gelmiyor mu? Çok. Yeni dönemde haberlerimizi sunmanızı isteriz diyen çok. Hepsine teşekkür ediyorum.”

Seçim itirazı sonuçlarını bekleyen İrfan Değirmenci “gülümseyerek” Kılıçdaroğlu’na oy istiyor