İrem Derici mavi tikini kaybedince Elon Musk’a isyan etti

Yayın tarihi: 26 Nisan 2023 Çarşamba 11:42 am - Güncelleme: 26 Nisan 2023 Çarşamba 11:42 am

Şarkıcı İrem Derici, Twitter’da mavi tikini para ödemesine rağmen geri alamadığı için isyan etti. Platformun sahibi Elon Musk’a tepki gösteren Derici, ““Dünya para verdim. Nerede mavi tikim b.k yiyen?” dedi

Twitter’ı satın aldıktan sonra platformda köklü değişiklere imza atan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde eski yönetimin mavi tik verdiği ve Blue abonesi olmayan kullanıcıların mavi tikini kaldırdı.

Musk tepkilerin ardından bu kararından kısmen vazgeçerek, 1 milyon üzerinde takipçisi olan kullanıcıların mavi tikini yeniden etkinleştirdi.

Beyonce, Harry Kane, Richard Osman ve Victoria Beckham gibi dünya çapında tanınan isimler mavi tiklerini geri alanlar arasında yer aldı.

Şarkıcı İrem Derici ise yıllık ödeme yaptığı halde mavi tikini geri alamadı.

Cem Belevi’den ayrılan İrem Derici konserde ağladı

“NEREDE MAVİ TİKİM?”

Twitter’da Elon Musk’ı etiketleyen Derici, “Dünya para verdim. Nerede mavi tikim b.k yiyen?” diyerek tepki gösterdi.

TÜRKİYE’DE AYLIK 209 LİRA

Onaylanmış hesap sahibi olmayı sağlayan mavi tik uygulamasını Twitter Blue isimli bir abonelik sistemine dönüştüren Elon Musk, bu aboneliğe sahip olmayan ünlülere ücretsiz olarak verilen mavi tikleri kaldırmıştı.

Türkiye’deki kullanıcılara da açılan Twitter Blue, iOS sürümünde aylık 209 ve yıllık 2 bin 199 TL, Web sürümündeyse aylık 150 ve yıllık 1569 TL’ye sunulmuştu.