Cem Belevi’den ayrılan İrem Derici konserde ağladı

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2022 Perşembe 10:12 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 3:58 pm

Kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi’den ayrılan İrem Derici, sahnede “Affeder mi aşk bizi” şarkısını söylerken, bir seyircisinin “Kendisi kaybetti” diye bağırması üzerine duygulanarak ağladı. Yaşanan anlar Derici’nin bir hayranı tarafından kaydedildi.

Cem Belevi’ye ikinci şans vererek ilişkilerine devam eden İrem Derici, Belevi ile tatildeyken şok bir şekilde ilişkisini bitirme kararı almıştı. Ayrılık haberleri sonrası ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı küfürlü paylaşım ile de dikkat çekmişti.

Belevi’nin ihaneti affeden Derici, Cem Belevi’ye ikinci bir şans vermiş ve beraber Hollanda’ya gitmişlerdi. Ancak çiftin ilişkileri iddialara göre Belevi’nin Derici’yi tekrar aldatıp yakalanması ile sona erdi.

KONSERDE AĞLADI

İrem Derici ayrılık sonrası çıktığı bir konserde “Affeder mi aşk bizi” şarkısını seslendirdi. Derici’nin “Düşünüyor musun? Baş ediyor mu aklın bizi kaybettiğine” dizelerini seslendirmesinin ardından seyircilerden birisi Derici’ye doğru “O kaybetti” diyerek seslendi. Bunun üzerinde ise Derici gözyaşlarına hakim olamadı.

Ayrılık sonrası İrem Derici’den Cem Belevi’ye şoke eden küfür