iPhone SE 2 çıkış tarihi hakkında bilgi verdi

Yayın tarihi: 11 Ekim 2019 Cuma 11:12 am - Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma 11:12 am

Apple’a yakınlığı ile bilinen ünlü analist Ming Chi Kuo iPhone SE 2 çıkış tarihi hakkında bilgi verdi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Apple, yeni nesil iPhone modellerini geçtiğimiz ay düzenlediği özel etkinlikte tanıtmıştı. Genel beklenti Cupertino merkezli şirketin mevcut etkinlikte SE 2 modelini de tanıtacağı yönündeydi. Fakat bu gerçekleşmedi.

Apple’a yakınlığı ile tanınan ünlü analist Ming Chi Kuo, Tim Cook ve ekibinin iPhone SE 2 projesini rafa kaldırmadığını ve bu modelin 2020 ile birlikte satışa sunulacağını iddia etti.

İşte AirPods 3 özellikleri ve fiyatı!

Hatta Kuo bir adım daha atarak, SE 2 çıkış aralığını da takipçileriyle paylaştı. Ünlü analiste göre Apple 2020’nin ilk çeyreğinde yeni iPad Pro modeliyle birlikte SE 2’yi de teknoloji tutkunlarının beğenisine sunacak.

Dilerseniz aşağıdan Kuo tarafından paylaşılan Apple çıkış takvimine göz atabilirsiniz.

iphone se 2

Kuo tarafından paylaşılan takvimde SE2 haricinde 5G destekli ilk iPhone modeli için de bir tarih belirtilmiş. Ünlü analiste göre 5G teknolojisini destekleyen ilk iPhone modeli de 2020’nin son çeyreğinde satışa çıkacak.