iPhone 14 serisi ile ilgili bilgiler sızmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 22 Nisan 2022 Cuma 2:00 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2022 Perşembe 9:00 pm

iPhone 14 selfie kamerası nasıl olacak? Bu kez Apple analisti Ming-Chi Kuo, başka bir iPhone 14 tahminiyle karşımızda.

 Analist Ming-Chi Kuo’nun bu sefer ki tahmini iPhone 14 modellerinin özçekim kamerasıyla ilgili. Bu yıl içinde çıkacak olan dört yeni iPhone‘un tamamı, f/1.9 diyafram açıklığına sahip otomatik odaklamalı öne bakan kameralara sahip olacak. Bu özellik, bir süredir sabit odaklı selfie atıcılar ve f / 2.2 diyafram açıklığına sahip olan eski iPhone‘lara göre büyük bir yükseltme olacak.

iiPhone 14 selfie kamerası

 

Teknoloji devi Apple’ın iPhone 14 serisinde kullanılacak fotoğraflar, görüntülü arama ve canlı akış uygulamalarının tümü fayda sağlayacak. iPhone 14 serisinde daha geniş diyafram, sensörlerin daha fazla ışık yakalamasına olanak tanıyacak ve bu da gündüz ve düşük ışıkta daha iyi çekimlerle sonuçlanacaktır.

 

Otomatik odaklamanın eklenmesi, özellikle Portre modu söz konusu olduğunda, fotoğraf ve videolarda daha iyi konu takibine ve iyileştirilmiş alan derinliğine olanak tanır. Görüntüleme sensörünün boyutu ve çözünürlüğü hakkında herhangi bir ipucu alamıyoruz ancak AF’nin eklenmesi kesinlikle daha iyi bir selfie deneyimi sağlayacak.

 

Her yıl yeni bir modelini tanıtan teknoloji devi Apple’ın bu yılki modeli iPhone 14 için çıkış tarihi henüz netleşmedi. Ancak iPhone 14’ün Eylül ya da ekim ayı içinde çıkması bekleniyor.

Uzaylılar için Dünya’nın konumu ve insan DNA’sı paylaşılacak