iPhone 12 Pro Max batarya kapasitesi ile herkesi üzdü

Yayın tarihi: 22 Ekim 2020 Perşembe 9:28 am - Güncelleme: 21 Ekim 2020 Çarşamba 5:29 pm

iPhone 12 Pro Max’in bataryası 200 dolarlık Android telefonlardan bile düşük!

Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıtmış olduğu iPhone 12 ailesi bugün ön sipariş ile satın alanlara gönderilmeye başlandı. Yeni iPhone’ların müşterilerine ulaşması ile Apple’ın etkinlikte bahsetmediği detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Kullanıcılardan gelen iPhone 12 Pro Max batarya kapasitesi maalesef ki pek de iç açıcı değil.

iPhone 12 Pro Max

Amerika’da 1.099 dolardan satılan bu telefonda 3,687 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. 200 dolarlık Android telefonlarda bile 5.000 mAh batarya görmeye başladığımız bugünlerde, Apple’ın bu hareket hiç de kabul edilebilir değil. Muhtemelen 1.099 dolara satın alınan iPhone, gün içerisinde yine kullanıcılarına priz arattıracak.

Apple’ın batarya ile olan imtihanı maalesef ki bu yılda da devam edecek gibi görünüyor. Müşterileri ile artık açık saçık dalga geçen Apple’ın 3.687 mAh gibi batarya kullanması oldukça gülünç.

Appla A14 yonga seti her ne kadar verimlilik ve güç tüketimi konusunda rakipsiz olsa da, bu bataryanın devasal bir ekranı beslemesi pek mümkün görünmüyor. Apple gerçi ona da çözüm bulur. Der ki 1.400 TL daha fazladan para verin Smart Battery Case satalım size. İşte bu tam da Apple’ı Apple yapan bir olay. Aksesuar satmayı çok seven Apple’ın umarız bu çirkin politikası artık kullanıcılar tarafından fark edilir.

HTC Desire 20+ ile HTC küllerinden doğabilir!