İnternetten askıda yemek uygulaması başlattı

Yayın tarihi: 28 Mart 2022 Pazartesi 9:53 am - Güncelleme: 28 Mart 2022 Pazartesi 9:53 am

Bursa’da bir işletmeci internetten askıda yemek uygulaması başlattı. İsteyen kişiler uygulama üzerinden ihtiyacı olanlara uygulama üzerinden yemek ısmarlayabiliyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde faaliyet gösteren bir fırın işletmecisi, hayırseverlerin internetten ihtiyaç sahiplerine yemek ısmarlayabileceği bir uygulamayı hayata geçirdi.

İsteyen kişiler uygulamaya girip istediği kadar yemek siparişi verebiliyor. İhtiyacı olan yurttaşlar ise uygulamaya girip ücretsiz yemekleri evine sipariş edebiliyor. İhtiyaç sahibinin ücretsiz olarak verdiği yemekler evlerine kadar geliyor.

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için böyle bir uygulama başlattığını söyleyen Fırın Sahibi Serkan Erötcü, “Bizim fırının internetten uygulama ile satışları bulunuyor. Buraya giren hayırseverler askıda yemek alabiliyor. Aldıkları her yemek sistemde gözüküyor. İhtiyacı olan vatandaşlar da uygulamayı kullanıp buradaki hayırseverin satın aldığı yemeği ücretsiz şekilde sipariş verebiliyor. Bu şekilde hayırsever ve ihtiyacı olan bir birini görmüyor. Yemekler ihtiyacı olanın evine kadar ücretsiz şekilde ulaşıyor. Ne kadar çok hayırsever yemek siparişi verirse o kadar çok ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz” dedi.

Erdoğan’ın çiftçilere önerdiği şifa tavsiyesinin fiyatı 405 TL