İnternete de zam gelecek iddiası

Yayın tarihi: 4 Kasım 2022 Cuma 6:19 pm - Güncelleme: 4 Kasım 2022 Cuma 6:20 pm

Yüksek enflasyon nedeniyle birçok sektörde zam üstüne zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Türk Telekom’un da 1 Aralık’tan itibaren internet tarifelerine zam yapacağı iddia edildi.

AKP’nin sebep olduğu ekonomik kriz nedeniyle her geçen gün birçok hizmet ve ürünün fiyatına zam yapılmaya devam ediliyor. Shiftdelete’nin haberine göre, Türk Telekom’un 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere internet paket ücretleri, tarife ücretleri ve Statik IP ücretlerine zam yapacağı öne sürüldü.

75 TL ZAM GELECEK İDDİASI

1 Aralık’tan itibaren geçerli olacak olan zam ile birlikte Türk Telekom internet tarife ücretleri 75 TL zamlanmış durumda. Kurumsal ve bireysel kullanım için zamlı tariflerini paylaşan şirket, Statik IP ücretlerine de önemli oranda zam yaptı.

Şirketten yapıldığı öne sürülen açıklamada şu ifadelerin yer aldığı belirtildi:

1 Aralık 2022 tarihinden itibaren ile geçerli olmak üzere internet paket ücretleri, tek seferlik tarife ücretleri ve Statik IP paket ücretlerinde fiyat düzenlemesi yapılacaktır.
Kampanyalara katılım sağlamış, taahhütleri devam eden müşterilerimiz ve 1 Aralık 2022’ye kadar kampanyalara katılım yoluyla Türk Telekom abonesi olacak müşterilerimiz taahhütleri süresince internet paket ve Statik IP paket fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhüt süresi bitiminden sonra müşterilerimizin mevcut paketleri güncel tarife ücreti üzerinden ücretlendirilecektir.

Akaryakıta çifte zam!