İnsanlıktan utandıran olay! Kargayı çarmıha gerdiler

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 3:42 pm - Güncelleme: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 3:43 pm

Yunanistan’a bağlı turizm noktası Paros adasında vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Adada yaşayan bir kişi, bir kargayı çarmıha gerdi. İnsanlık dışı olay, adada büyük tepkiye yol açtı.

Yunanistan’ın Paros adasında bir karga 3 metre yüksekliğindeki bir çarmıha gerildi. Ada sakinleri korkunç olay karşısında büyük şok yaşadı.

Olayı görüntüleyen Sotiris Tzafas isimli ada sakini, sosyal medyada çarmıha gerilen karga hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Burası turistik Paros. Ne yazık ki ülkemizi itibarsızlaştırmak için utanç verici olaylar gerçekleştiriyorlar.”

İNSANLIĞIMIZDAN UTANIR HALE GELDİK

Fotoğrafı yeniden yayınlayan Petros Katsakos, “Paros’taki Pounta’da bir kargayı çarmıha gerdiler ve onu halkın gözü önünde bıraktılar. Her geçen gün insanlığımızdan daha çok utanıyorum” ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcılarına göre adada bazı kesimler, diğer kuşları tarlalarından kovmak için kargaları çarmıha gerip halka açık yerlerde bırakıyor.

DAVA AÇILDI TUTUKLANDI

Ege Temyiz Savcısı Odysseus Tsorbatzoglou’nun polise haber vermesinin ardından, insanlık dışı ve korkunç eylemin faili bulunarak hakkında dava açıldı. Paros Belediye Başkanı Markos Kovaios, protothema.gr’a “Fail polis tarafından tutuklandı. Bu Paros halkının tamamının kınadığı iğrenç bir olaydır” diye konuştu.

Hayvana sokak ortasında şiddet! Koyunu yerden yere vurup bayılttı