İnsan kaçakçılığı, organize suç örgütü kurma… TRT’den suç makinası Andrew Tate ile iftar röportajı

Yayın tarihi: 3 Nisan 2024 Çarşamba 12:59 pm - Güncelleme: 3 Nisan 2024 Çarşamba 1:04 pm

TRT World editörü Yusuf Erim, yaptığı bir paylaşımda insan kaçakçılığı, tecavüz ve suç örgütü kurmak suçlarından yargılanan ve bir süre ev hapsine alınan sosyal medya ünlüsü Andrew Tate ile bir restoranda çekilen görüntüleriyle beraber yaptıkları söyleşinin kısa zaman içinde TRT World’de yayınlanacağını yazdı.

TRT World’ün editörü Yusuf Erim, sosyal medya platformu X hesabından 1 Nisan’da bir paylaşım yaparak insan kaçakçılığı ve organize suç örgütü kurma gibi bir dizi suçtan yargılanan sosyal medya ünlüsü Andrew Tate ile röportaj yaptığını duyurdu. Erim, röportajın yakın zaman içinde TRT World’de yayınlanacağını yazdı.

Erim’in paylaşımı şöyle: “Andrew Tate ile iftar ve özel (haber). Hukuki meselelerini, sosyal medyanın geleceğini, jeopolitikayı ve daha fazlasını içine alan geniş çaplı bir görüşme gerçekleştirdik. Röportaj kısa süre içinde TRT World’de olacak.”

DEZENFORMASYONLA MÜCADELE MERKEZİ YALANLAMIŞTI

Tate, mart aynın ilk haftasında İstanbul’da çekildiği fotoğraf Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlanmış, söz konusu fotoğrafın 2 sene önce çekildiğini ve Tate hakkında o zaman kırmızı bülten ve tahdit olmadığı belirtilmişti.

İNSAN KAÇAKÇILIĞI, ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ KURMA….

37 yaşındaki ABD’li eski boksör, sosyal medya paylaşımlarıyla ün kazanmıştı. Tate, 29 Aralık 2022’de Romanya’da kardeşi Tristan ve iki kadınla birlikte ‘insan kaçakçılığı ve organize suç örgütü kurma’ suçlamalarıyla tutuklanmıştı. BBC Türkçe’nin Ağustos 2023 tarihli haberine göre Tate kardeşlere cinsel saldırı suçlaması da yöneltildi.

Andrew Tate, gözaltına alındıktan sonra mart ayından başlayarak 5 ay ev hapsinde tutuldu. 4 Ağustos’ta ise 2 Ekim’e kadar uygulanacak 60 günlük adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Devletin televizyonu TRT 24 saatin 6 saatten fazlasını AKP’ye ayırıyor!

Özgür Özel’den TRT’ye ‘reklam’ tepkisi: Devletin bütün imkanları bir parti için seferber edildi

Kaynak: HABER MERKEZİ