İngiliz devinin Arda Güler ısrarı

Yayın tarihi: 2 Haziran 2023 Cuma 12:39 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2023 Cuma 12:39 pm

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler için Newcastle United harekete geçti. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; bu gelişmenin ardından diğer İngiliz ekibi Arsenal, Arda’yı kaptırmamak için görüşmelerini sıklaştırdı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Bu sezon Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan 18 yaşındaki Arda Güler, Avrupa’nın dev kulüpleri tarafından isteniyor. Adı; Barcelona, R.Madrid, Dortmund, Bayern Münih, Arsenal, Ajax ve Newcastle United gibi kulüplerle anılan Arda Güler için Arsenal, en ciddi aday konumunda bulunuyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Ada ekiplerinden Newcastle United’ın Arda Güler’e talip olmasının ardından Arsenal, genç yıldız için girişimlerini hızlandırdı.

EN UMUT VERİCİ YETENEK

Yapılan haberde Arda Güler’den övgüyle bahsedilerek, şu ifadeler kullanıldı: “Arsenal, Newcastle’ın ilgisi üzerine F.Bahçe’nin harika çocuğu Arda Güler’in temsilcileriyle temasa geçti. Arda Güler’e şimdiden F.Bahçe’nin 10 numaralı forması emanet edildi. Arda, dünya futbolunun en umut verici yeteneklerinden biri olarak kabul ediliyor.”