İngiliz basını Ilıcalı’nın teknik direktör planını açıkladı

Yayın tarihi: 22 Ekim 2022 Cumartesi 5:46 pm - Güncelleme: 22 Ekim 2022 Cumartesi 5:48 pm

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City’de teknik direktör konusundaki belirsizlik devam ederken, İngiliz basını Ilıcalı’nın teknik direktör arayışına devam ettiğini ancak acele etmediğini iddia etti.

Şota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City’de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olmuştu. Andy Dawson ile yola devam edileceğinin açıklamasının ardından İngiliz basınından dikkat çeken bir iddia öne sürüldü. Hull Live’da yer alan habere göre, Ilıcalı ve ikinci başkan Tan Kesler, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor fakat bu konuda acele etmek istemiyorlar.

DERBİ MAÇININ SONUCU BEKLENİYOR

Haberde, Acun Ilıcalı’nın bu hafta yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydettiği ve Yorkshire derbisi (Rotherham United-Hull City) sonrası Dawson’un alacağı sonucun çok önemli olduğu belirtildi. Hull City’nin karşılaşmayı kaybetmesi durumunda Ilıcalı’nın ilerleme kaydettiği görüşmelerden sonuç alabileceği öne sürüldü.

Hull Live’da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

“Acun Medya’yı tanıtmak için bu hafta Cannes’da bulunan Acun Ilıcalı, potansiyel yeni teknik direktör konusunda bazı görüşmelerde bulundu. Görüşme sürecine dahil olan kaynaklar Hull Live’a, City’nin Arveladze’yi görevden aldıktan sonra sakin kaldığını ve zaman alsa bile doğru teknik direktörü bulmak adına çalışmaların sürdüğünü aktardı. Hull City, yetenekli bir oyuncu grubuna ilham verebilecek modern düşünen bir teknik direktör arıyor.”

“Şampiyonluk deneyimine sahip birinden söz edilse de, bunun bir ön koşul olmadığı anlaşılıyor. Yeni teknik direktör arayışları Birmingham yenilgisi sonrası hızlandı. Her ne kadar Blackpool maçında galibiyet gelse de görüşmelerde ilerleme kaydedildi. Ilıcalı ve ekibi, yakın gelecekte bir atılım yapma umuduyla hafta sonu boyunca görüşmelere devam edecek ve süreci bir an önce bitirme arzusu olsa da, uzun vadeli bir planlama konusunda dikkatli olmaya devam ediyor.”

Acun için zor karar! Hull City’de öne çıkan adaylar belli oldu