İnce’nin ‘seçim’ yorumuna Kaftancıoğlu’ndan yanıt! ‘Rahat olun, hiçbir tahmininin tutmadığına bizzat tanığım’

Yayın tarihi: 13 Nisan 2023 Perşembe 1:53 pm - Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe 1:57 pm

CHP’li Canan Kaftancıoğlu, Muharrem İnce’nin ‘Seçimlerin ikinci tura kalmasının kaçarı yok’ yorumuna yanıt verdi. 2018’i hatırlatan Kaftancıoğlu, İnce’nin tahminlerinin tutmadığına bizzat tanıklık yaptığını söyledi.

Seçimlerine yapılacağı 14 Mayıs’a sayılı günler kalırken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce “Seçimlerin ikinci tura kalmasının kaçarı yok” dedi. İnce “Şu 35 günü iyi değerlendirirsem ben kalacağım, ikinci tura, ikinci tura kaldığımda da seçimi alacağım. Sokakta bunu görüyorum” ifadelerini kullandı.

İnce bu sözlerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 2018 seçimlerini hatırlatarak yanıt verdi. İnce’nin o dönemki tahminlerinin tutmadığına bizzat tanıklık yaptığını belirten Kaftancıoğlu, Twitter hesabından şöyle yazdı: “Söylenenler, süreçlerden ziyade sonuçları üzerinden değerlendirilir… Rahat olun 2018 seçimlerinde hiçbir öngörüsünün ve hatta tahminin gerçekleşmediğinin bizzat tanığıyım. Seçim 1 turda bitebilir ve göreceksiniz #HepBirlikte bitireceğiz. İnanalım ve çalışalım yeter.”

Kaftancıoğlu: İnce hesaplarla uğraşanlara halk dersini verecek