İnce’den Erdoğan’a: Aklını başına al

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 3:53 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 3:55 pm

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti lideri Meral Akşener’i hedef alan sözlerine “Aklını başına al. Hiçbir şeye saygın, sevgin yok bari oturduğun makama saygın olsun” tepkisini gösterdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti grup toplantısında “Ben Rize’nin geliniyim” diyen Meral Akşener’in Rize İkizdere ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde yaşananları hatırlatarak, “Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…” ifadelerini kullandı.

Tepki çeken sözlere bir tepki de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan İnce, şu ifadeleri kullandı: “Muhalefet partisi Genel Başkanı 81 vilayete gider, senin görevin güvenliğini sağlamaktır, tehdit etmek değil! Aklını başına al. Hiçbir şeye saygın, sevgin yok bari oturduğun makama saygın olsun.”

İnce paylaştığı bir diğer mesajda ise “Memleketi sattılar, satacak bir şey kalmayınca birbirlerini satmaya başladılar. Memleketin derin bir temizliğe ihtiyacı var. Temiz siyaset, temiz Memleket!” dedi.

TIKLAYIN – Akşener’den Erdoğan’a yanıt: Tam olarak da bu nedenle…

TIKLAYIN – Erdoğan’dan Akşener’e provokasyon açıklaması: Gerekeni yaptılar, daha neler olacak neler

TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın Akşener’le ilgili sözlerine yanıt