İmamoğlu’nun ardından Burcu Köksal’a CHP’den bir tepki de Özgür Çelik’ten

Yayın tarihi: 7 Mart 2024 Perşembe 4:32 pm - Güncelleme: 7 Mart 2024 Perşembe 4:37 pm

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın ‘DEM Parti’ açıklamasına bir tepki de CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten geldi.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal dün yaptığı konuşmada, “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” dedi. Köksal’ın sözleri gündem olurken CHP içerisinden ilk tepki de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. İmamoğlu bugünkü konuşmasında, “Öyle hani ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da kendine başka parti bulacak onu söyleyeyim” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun ardından Köksal’a bir tepki de CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten geldi. Özgür Çelik’in Ekrem İmamoğlu’nun videosunun yer aldığı paylaşımı alıntıladığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“BUNU YAPAN DOST YA DA RAKİP KİM OLURSA KARŞISINDA DURURUZ”

Yerel yönetimler halkın doğrudan doğruya temas ettiği devlet kurumlarıdır. Hangi partiden, inançtan ya da kimlikten olursa olun vatandaşlarımızın eşit hizmet aldığı, kapılarının herkese açık olduğu hizmet yerleridir.

Biz “…millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır…” bakış açısını kendimize rehber edinmiş halk sevgisiyle kuşanmış Cumhuriyet Halk Partili neferleriz. Kimsenin siyasi amaçları için, ucuz hesaplar yaparak toplumu kamplara ayırmasına izin vermeyiz. Bunu yapan dost ya da rakip kim olursa olsun karşısında dururuz.

İstanbul bunu başardı. İstanbul’da Ekrem Başkan’la, partizanlığı, ayrımı, belli bir zümreye hizmeti, hizmetten yoksun bırakmakla tehdit etme alışkanlığını sonlandırdık.

İstanbul’da CHP’li adayların kazandığı tüm belediyelerin kapısı 16 milyon İstanbulluya açık olacak. Eşit hizmet, adil yaşam ve liyakat bizim parolamız olacak.

CHP’li Burcu Köksal: Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak

Kaynak: TELE1