İmamoğlu’nu AKP’li Bülent Turan izlemiş! 74 kilometre ayrıntısı

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2022 Çarşamba 12:51 am - Güncelleme: 27 Temmuz 2022 Çarşamba 7:51 am

Fethiye’de tatil yapan İmamoğlu’nun oteli ile havalimanı arasındaki mesafesini bilen AKP’li vekilin Bülent Turan olduğu ortaya çıktı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programında ‘unutmayacağım’ diyerek, “AKP’nin bir önceki grup başkanvekili, Çanakkale Milletvekili, Twitter’dan bildirim düştü, “Sayın Başkan havalimanına 74 kilometre mesafedesiniz. Uçağa binip derhal İstanbul’a gelemiyor musunuz” minvalinde bir eleştiri. Bakın yemek sonrası bir masada oturuyoruz, yan tarafta da otelin sahibi. Döndüm, “Beyefendi bu otel havalimanına kaç kilometre?”. “74” dedi. Benim hangi otelde kaldığımı nereden biliyor? 74 kilometre olduğu bilecek kadar detaya nasıl hakim?” açıklamasını yaptı. Bu sözlerin ardından İmamoğlu’na ““Sayın Başkan havalimanına 74 kilometre mesafedesiniz” diyen AKP’linin kim olduğu tartışıldı.

Ekrem İmamoğlu: Beni tehdit edenlerden biri Nazmi Arıkan’ı param parça ederek öldürdü

BÜLENT TURAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İmamoğlu’nun konakladığı otelin havalimanına 74 kilometre uzaklıkta olduğu bilgisini alıp sosyal medya hesabından paylaşanın AKP’li Bülent Turan Olduğu ortaya çıktı. Esenyurt’taki sel felaketinden sonra Bülent Turan sosyal medyada İmamoğlu’na şu ifadelerle seslenmiş: