İmamoğlu’ndan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyona tepki: Algı yönetmeye yönelik

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 7:47 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 8:12 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi‘ne yerel seçim öncesi düzenlenen operasyona tepki gösterdi. İmamoğlu, operasyonun zamanlamasının manidar olduğunu söyleyerek, “Açıkça algı yönetmeye yöneliktir” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne sabah saatlerinde düzenlenen rüşvet operasyonuna İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi. İmamoğlu operasyonun algı yönetmeyi amaçladığını belirtti. İmamoğlu’nun sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz tarihte hiç olmadığı kadar müfettiş denetimine tabi oldular bu dönem. Yıllardır her şey didik didik edildi, hiçbir açık çıkmadı. Bugün Adana Büyükşehir Belediyemize yönelik yapılan operasyonun da zamanlaması yine manidardır ve açıkça algı yönetmeye yöneliktir. @ZeydanKaralar01 Başkanımızın yanındayız.”

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne seçim öncesi operasyon! Zeydan Karalar ‘algı’ dedi

NE OLMUŞTU?

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon düzenledi. Belediye binasına giren ekipler, delil arama ve toplama çalışması başlattı. Öte yandan haklarında gözaltı kararı bulunan aralarında belediye personellerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Kaynak: TELE1