İmamoğlu’na ‘Seni başkan seçtirmeyeceğiz’ diyen İYİ Partili Koca’ya tepki yağdı

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 3:19 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 3:20 pm

İBB Başkanı İmamoğlu’nu “Seni başkan seçtirmeyeceğiz” sözleriyle hedef alan İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca’ya tepki yağdı.

İstifalar ve parti içi krizle gündemden düşmeyen İYİ Parti’nin Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Meral Akşener’in talebi istifa ettirilen ancak 8 İYİ Parti üye tarafından göreve getirilen İbrahim Özkan üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Ülkücü kökenli Koca, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “CHP’nin Eş genel başkanı İbb meclis üyeleri üzerinden operasyon çekiyor. Operasyonun büyüğü 31 Martta olacak Sayın Eş Başkan!! SENİ BAŞKAN SEÇTİRTMEYECEĞİZ!! @ibrahim_ozkan61 @ekrem_imamoglu.”

İYİ Partili Koca’dan İmamoğlu’na: Seni başkan seçtirmeyeceğiz

Koca’nın bu sözleri sosyal medyada tepki çekti. Bir kullanıcı “İyi de siz neden Mhp’den neden ayrıldınız ki? Ayrı düştüğünüz bir çizginiz de yokmuş aslında” derken, başka bir kullanıcı “Ay bu sağ cenahın kendilerine ait bi sloganları bilem yok” diye yazdı. Bir başka kullanıcı da “Sorarsanız en milliyetçi, en hdp karşıtı parti onlardır ama Selahattin Demirtaş ile özdeşleşmiş bir sloganı da koşa koşa kullanmaktan geri kalmazlar…” ifadesini kullandı.

İYİ Parti, CHP’nin işbirliği teklifini reddetmiş, 81 ilde kendi adaylarıyla yerel seçimlere gireceğini açıklamıştı.

O tepkiler şöyle:

 

 

 

Kaynak: TELE1