İmamoğlu ‘davet’ polemiğiyle gündem olan açılışa katılmadı

Yayın tarihi: 26 Şubat 2024 Pazartesi 1:36 pm - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 1:36 pm

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açılış töreni başladı. AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum ile girdiği ‘davet’ tartışmasının ardından ne yapacağı merak konusu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise açılışa katılmadı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açılış töreni gerçekleştirildi.

Törende AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdopan açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum’la arasındaki ‘davet’ polemiğinin ardından tavrı merak edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise törene katılmadı.

‘DAVET’ POLEMİĞİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın kendisini Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet ettiğini ve bu davete gideceğini duyurmuş, AKP’nin İstanbul Adayı Murat Kurum ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüştüğünü, İmamoğlu’na böyle bir davetin gitmediğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu ise Silivri’deki konuşmasında kendisine gelen davet mailini göstererek “Şimdi benim için, ‘Kendi kendine davet uyduruyor’ diyen bu acemi adaya, bunu postayla yollayacağım. Utanır mı bilmem. Hiç sanmam ama, utanır mı bilmem” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu Murat Kurum’u davetiyeyle yalanladı: Ona postayla yollayacağım

Kaynak: TELE1