İmamoğlu Cüneyt Arkın’la anısını anlattı

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2023 Cuma 6:56 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 Cuma 6:56 pm

Cüneyt Arkın Öğrenci Yurdu ve Gençlik Kompleksi açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cüneyt Arkın’la bir anısını paylaştı. İmamoğlu, “Kendisini ziyaret ettiğimde de sohbetimiz olmuş. Ve özellikle kız çocuklarının barınması konusunda, öğrenci yurtları konusunda uyarıları olmuştu. Ben aslında kafama yazmıştım bunu ama rahmetli olduktan kısmet oldu ve kendisinin ismini burada yaşatacağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “300 Günde 300 Proje” maratonu kapsamında inşa edilen “İBB Bağcılar Cüneyt Arkın Öğrenci Yurdu ve Gençlik Kompleksi” açılışına katıldı. Açılışta, Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır ile oğlu Kaan Cüreklibatır da yer aldı.

İmamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“Cüneyt Arkın’ı, yaklaşık üç ya da dört nesil tanıyor. Çok enteresan. Böyle isimler az gelir. Ve kıymetini bilmek lazım. Şimdiki çocuklar bile onu tanıyor. Ben kendisini zaten çok seviyordum. Belki de ilk izlediğim sinema filmi, onun filmiydi. Rahmetli amcam götürmüştü bizi ve onun meşhur, o güzel tarihi sahneleri olan filmlerinden birini izlemiştim. Muhtemeldir ki 5-6 yaşlarındaydım. Kendisini ziyaret ettiğimde de sohbetimiz olmuş. Ve özellikle kız çocuklarının barınması konusunda, öğrenci yurtları konusunda uyarıları olmuştu. Ben aslında kafama yazmıştım bunu ama rahmetli olduktan kısmet oldu ve kendisinin ismini burada yaşatacağız. Cüneyt Arkın’ın bu güzel komplekste ismiyle yaşayacağı, isminin de bu güzel kompleksi uzun yıllar yaşatacağı ümidiyle, hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

İmamoğlu MHP’li seçmene seslendi: Değerlerine göre hesap yapmazlarsa hayat boyu kendilerini yargılarlar