İmamoğlu Bağdat Caddesi’nde ceketini çıkarttı! “Bir adım atarsak Atatürk’ümüze karşı başımız dik olacak”

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2023 Perşembe 7:54 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe 8:15 pm

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Bağdat Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. İmamoğlu konuşmasında, “Başımız eğikti; bir adım atarsak memleketimize karşı, insanlarımıza karşı, Atatürk’ümüze karşı başımız dik olacak” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul Bağdat Caddesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Buluşmadan saatler önce vatandaşlar Bağdat caddesinde toplanmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kalabalığın coşkusu dikkat çekti. İmamoğlu Bağdat Caddesi’nde yaptığı konuşmasında,”14 Mayıs’taki ‘bir adımı’ ihmal etmeyeceğiz. Kadıköy, İstanbul oy rekoru kıracak. Bir adım atarsak eşitliğe özgürlüğe tutunacağız. Başımız eğikti; bir adım atarsak memleketimize karşı, insanlarımıza karşı, Atatürk’ümüze karşı başımız dik olacak. Geçmişin kavgalarına değil, geleceğin umutlarına koşacağız” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu konuşması sırasında vatandaşın tezahüratı üzerine ceketini çıkartarak konuşmasına devam etti.

“BU SEÇİM BU REJİMİ SONA ERDİRME SEÇİMİDİR”

İmamoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu seçimi bize oy vermeyen canım vatandaşlarımız için de kazanacağız. Diyorlar ki, ‘Biz bu memleketin insanlarına korku saldılar, insanlar korkuyor’ falan. Bizim insanımız kimseden korkmaz. Allah’tan başka kimse bizi korkutamaz. Biz özgürlüğü için, hürriyeti için her şeyi feda etmeye hazır bir memeleketiz. Bu anlayışa 14 Mayıs’ta son vereceğiz, bir daha gelmemek züere. Bu seçim bir sistemi sona erdirme seçimidir. Bu seçim ekonomimizi berbat eden, eğitimimizi yerlerde süründüren, her yönüyle memeleketimizi baskı altına alan bu rejimi sona erdirme seçimidir.

GENÇLERE SESLENDİ

Hiçbir gençten oy firesi istemiyoruz. Z kuşağının tarih yazdığı bir seçim olacak bu seçim. Gençler bu seçim hayatınızın bundan sonraki dönemini en yoğune tkileyecek unutmyaın. Bir adım kaldı. O adımı güçlü atalım. O gün sandıklarda görev alalım

Hayatta en çok sevdiğim şey ‘sevgi pıtırcığı’ olmak. Bu arkadaşlar kötü bir şey gibi dalga konusu yapıyorlar. Sevmeyi ve sevilmeyi bilmeyen bu hayattan zevk alır mı, almaz. Hepsi benim insanım, ben insanıma kurban olurum.

Oylarımıza öyle bir sahip çıkacağız ki bir daha vatandaşımızın oylarına sahip çıkmaya ihtiyacı kalmayacak.

Kılıçdaroğlu mitinginde Bursa alana sığmadı

“OKULLARINIZIN ÖNÜNDEN AYRILMAYIN”

Bu ülkede seçim yarışı mertçe olur. Yarışı mertçe yapalım, kazananı tebrik edelim. Biz seçimi kazanacağımızdan eminiz. 14 Mayıs’ta okullarınızın önünü terk etmeyin. Elinize Türk bayraklarınızı alın, bilen horon oynasın.

Yarın Samsun’a gidiyorum, genel başkanımızla erken bir 19 Mayıs kutlaması yapacağız. Sonra Anakra’ya geçiyoruz Mansur Başkanımız’la erken bir 29 Ekim kutlaması yapacağız.

Her şey çok güzel olacak. Bir sır veriyoruz, kimseye söylemeyin. Kulağına fısıldayın arkadaşınızın, ‘Ekrem Başkan da kulağıma fısıldadı’ deyin, Kazanıyoruz, milletçe kazanıyoruz!”