İlk defa oy kullanacak gençten Erdoğan’a: Oyumu bir pastaya satmam

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2023 Perşembe 1:57 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe 2:01 pm

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde yaklaşık 5,2 milyon genç ilk kez oy kullanacak. Seçime 3 gün kala anket şirketleri Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük bir farkla önde olduğunu gösterirken bir gencin, sosyal medyadan paylaştığı video gündem oldu.

Doğum günü olması sebebiyle AKP'nin kendisine yolladığı doğum günü pastası ve 1 GB ücretsiz internet hediye ettiğini kaydeden genç, gönderisine, "Sayın Cumhurbaşkanım güzel düşünce ana maalesef ben ben bir pastaya oyumu satmam" dedi.


" />

AKP, 14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak bir gencin doğum günü olması sebebiyle doğum günü pastası gönderdi. Genç, “Oyumu bir pastaya satmam” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde yaklaşık 5,2 milyon genç ilk kez oy kullanacak. Seçime 3 gün kala anket şirketleri Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük bir farkla önde olduğunu gösterirken bir gencin, sosyal medyadan paylaştığı video gündem oldu.

Doğum günü olması sebebiyle AKP’nin kendisine yolladığı doğum günü pastası ve 1 GB ücretsiz internet hediye ettiğini kaydeden genç, gönderisine, “Sayın Cumhurbaşkanım güzel düşünce ana maalesef ben ben bir pastaya oyumu satmam” dedi.

İlk defa oy kullanacak gençten Erdoğan’a: Oyumu bir pastaya satmam

KONDA son seçim anketini paylaştı! Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a büyük fark